Koyun Altlığı Üreticisi – Erdinç Plastik Hayvan Altlığı

Buzağı Altlığı

BUZAĞI altlığı

 Hayvan altlıkları, buzağı altlığı sayesinde koyunların vücutları betona maruz kalmadan, üşümeden herhangi bir mikrobik olaya bulaşmadan sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağlamaktadır. Ayrıca hayvanın bedenine dışkı, idrar bulaşmamak da hayvanın sağlığı ve hijyenik daha fazla korunmaktadır. Özellik ve süt sağımı yapılan hayvanların memelerinde ve diğer bölgelerine daha sağlıklı daha hijyenik bir pozisyon oluşturduğu için bu hayvanların sütleri ürünleri daha temiz ve daha hijyenik olmaktadır.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Buzağı Altlığı

Hayvan altlıkları, koyun altlığı sayesinde koyunların vücutları betona maruz kalmadan, üşümeden herhangi bir mikrobik olaya bulaşmadan sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağlamaktadır. Ayrıca hayvanın bedenine dışkı, idrar bulaşmamak da hayvanın sağlığı ve hijyenik daha fazla korunmaktadır. Özellik ve süt sağımı yapılan hayvanların memelerinde ve diğer bölgelerine daha sağlıklı daha hijyenik bir pozisyon oluşturduğu için bu hayvanların sütleri ürünleri daha temiz ve daha hijyenik olmaktadır.

Buzağı Altlığının En Önemli Özellikleri

Yazın sıcaktan, kışın aşırı soğuktan korunması hayvanın üşümesini ve hayvanın bulunduğu ortamda sağlıklı ve kalmasını sağlamaktadır. Yurdumuzda birçok kesimde kapalı ve açık olarak koyun ağılları bulunmaktadır. Koyunculuk yapılan ve her bölge için uygun olan koyun altlıkları, alt tipleri için çok güzel ve ideal koyun altlıkları üretilmektedir. Koyunculuk yapılan bölgelerde koyun ağıllarının altlarına zemin döşemesi olarak ve delikli olarak üretilen ve sıvıları aşağı aktaran hayvanın altını kuru ve sıcak tutan ve diğer atıkları altta biriktiren hayvan altının temizlenmesinde çok büyük kolaylık sağlayan koyun altlıkları ülkemizde revaçta olan ve kullanılması kolay olay malzemelerdir.

Whatsapp Hattı
Telefon Hattı